Återuppstått


20130408-092715.jpg

20130408-092751.jpgLördagens outfit!

God morgon fina läsare!

Måndag igen, ny vecka och jag känner mig helt levande igen efter igår när jag hade världens hangover. Blä jag ska lätt sluta dricka för evigt alltså!! Men vi hade askul ute i lördags iaf, även om vi kommit på att vi har växt ifrån Ystads uteliv, det var typ bara småfjortisar ute! Och då det var Öja var Barabar stängt och där var de ännu yngre! Och vi ska inte snacka om musiken! Blä!! Men vi hade kul, skrattade, dansade och drack hallonshots i mängder! 😛

Min polare hittade dessutom ett kex som hon tyckte var väldigt söt! 😉 Hihi tycker bara synd om hans kompis som verkligen gick på en nitlott, då jag redan har ett underbart kex hemma! 😉

Men nästa gång blir det utgång i Malmö istället, dock vet jag inte alls hur utelivet ser ut där, så ni får väldigt gärna komma med förslag på kul ställen där alla inte är knappt 18 bast! 😉

Blev lite serie-tittande igår, vad gör man liksom när man ligger halvdöd i soffan annars? 😉 Kollande på American Horror Story säsong 1 men den tyckte jag inte var så bra, bara snurrig och rörig, dock ska säsong två vara bättre så får kanske kika på den med. Sen kollande jag in The Bletchley Circle, spännande värre men lite tråkigt slut, men men sånt är livet! 😉
Nu blir det frukost!
Puss puss