Lite oplanerat jobb…


20130406-101342.jpg
20130406-101334.jpgNopplis på stranden igår!

God morgon bloggen!

Idag blir det lite oplanerat jobb, ska egentligen inte jobba denna helg, men då vi har en som är sjuk på jobbet hoppar jag in några timmar! 🙂 Kommer ju vara ledig i två veckor senare i månaden så inte helt fel att jobba liiiite extra nu när jag äntligen kan kalla mig frisk! 🙂

Så det kommer bli en aktiv dag idag, direkt efter jobbet ska jag till mammsen och förhoppningsvis rida! 🙂 Och sen i kväll kommer bästa polaren och då blir det PARTY!! 😀 Hoppas dessutom hinna med en tur på stan, har spanat in en kjol på hm som bara måste bli min! Hoppas bara de har den i min lilla stad annars brukar unos har massa läckra kläder så får spana in där(de har bara en katastrofalt hemsida som inte säger mycket alls om deras klädutbud, så svårt att planera in..).

Men nu måste jag rusa!
Puss puss