Acne inspiration 2


20130406-114802.jpg
Blus, jeansjacka, skinnjacka, blå plånbok, rosa väska och linne

När jag känner att inspirationen att ta tag i saker(tex mitt liv eller skolprojekt) tryter brukar jag gå in på Wakakuu, och inspireras av alla snygga kläder som jag kommer kunna köpa när jag blir rik, tex när jag blir app-miljonär! 😉 Idag bestod inspirationen av Acnes läckra kollektion, gud jag skulle verkligen kunna gå över lik för den jeansjackan! Sååå himla snygg! 🙂

Fast den blåa lilla übercuta plånboken skulle jag nog nästan kunna unna mig redan nu, den hade varit asläcker att ta med när jag går ut i kväll, en outfit i dova mörka färger skulle ju bli sååå prefekt med den lilla färgklicken! 🙂 Hmmm tåls att tänka på.. 😉

Haha nu ska jag bara komma på en riktigt bra idé för en app också så jag kan bli app-miljonär, några bra förslag? 😉
Puss puss


2 tankar om “Acne inspiration

Kommentarer är stängda.