Nya Reebok och inställda flyttplaner!


20130405-162938.jpg

20130405-162946.jpg

20130405-162956.jpg
God eftermiddag!

När jag kom hem fick jag mina nya fina Reebok skor! Är sååå himla nöjd med dem och sulorna ser ut att vara lite tjockare än de andra så hoppas dessa kanske håller liiiite längre! 🙂

Sen har jag suttit och pillat med bloggdesign, då jag var lite sugen på att flytta över bloggen till myshowroom, för att få vara med lite i gemenskapen, blir ibland lite ensamt när man har en egen blogg på wordpress… Men efter att har bråkat med allt och lite till utan några vettiga resultat alls, försökte flytta alla inläggen, försökte sätta dit en header, försökte fixa en snygg om mig text, ingenting fungerade överhuvudtaget. Egentligen är systemet likadant, enda skillnaden är att myshowrooms är mycket mer begränsat och buggat än wordpress, man kan inte ens välja sitt eget tema så nej tack! Kommer nog stanna där jag är ett tag till…

Men nu ska vi och handla fredagsmys och gå en långpromenad med doggisarna! 🙂
Puss puss