Det är fredag!!


20130405-074240.jpg

God morgon fina läsare!

Det är fredag!! Kan inte fatta var veckan har tagit vägen, och om sju timmar kommer jag ta helg!! 🙂 Ska bli sååå himla skönt, även om denna veckan varit kort känns det som jag har hunnit med en hel del! 🙂 Och mer ska hinnas med, denna helg ska bli underbar, är så trött på att sitta hemma så hela denna helgen ska spenderas ute på äventyr!

Några saker som ska hinnas med är;

* Kolla på utemöbler, nu det är så himla fint väder är jag sjukt sugen på att sitta ute.
* Fixa rabatten, massa äckliga katter har använt den som toalett, blä!
* Åka till mamma och rida
* Ut och jogga minst en gång
* Och gå ner på stan och titta på ett par nya rullskridskor! 🙂

Men iiiih nu måste jag springa, ska vara på jobbet om 40 min och då ska hundarna varit ute, jag ska ha fått i mig frukost och gjort mig iordning!!
Puss puss