Dags att ta tag i träningen igen!


HealthLifter_Apple

Nu när jag räknar mig som frisk igen(trots att folk flyttar sig ifrån mig när mina hostningar drar igång här på tåget 😉 ) är jag sjukt(jepp korkat uttryck) sugen på att börja träna igen, vet dock inte vad jag ska börja med… Är sugen på att komma ut i skogen och börja jogga igen, men vet inte vad mina lungor tycker om det, med tanke på hostan.. Sen vill jag också komma igång med ridningen, lite mer cardio än ren kondition och nu när vädret är så himla underbart vill man ju passa på.. Men det kräver ju att jag är ledig och kan ta mig till mamma, lite svårt just nu! 😛 Dessutom vill jag nog helst longera Cayola ett par gånger först och då blir det inte så mycket träning för min del, då Cayola är väldigt lätt att longera!

Men vill ju också börja med Callanetics, det är ju bara ren styrka utan kondition, kanske bäst att börja där…

Denna gången tränar jag för första gången på så länge jag kan minnas inte för att gå ner i vikt, är rätt nöjd med hur jag ser ut och tänker inte hamna i jojo-bantandet igen!! Aldrig mer, denna gång tränar jag för att bli starkare, känner mig så himla svag att jag bara blir trött på mig själv, fast inte så konstigt med tanke på hur mycket muskler jag måste tappat varje gång jag satte igång med någon knäpp diet! Dags att bygga upp kroppen igen!

Men vill verkligen inte bli någon body builder utan bara bli vältränad och uthålligare! Så jag tror mitt träningsupplägg är ganska bra, både ridningen och Callaneticsen är ju väldigt allsidig, dessutom motverkar Callaneticsens stretchövningar att jag ska bli stel och osmidig av ridningen som ger rätt statisk träning. Och joggningen på det som ger kondition och uthållighet tror jag det kan bli riktigt bra, även om det finns en risk att den blir utbytt mot att åka rullskridskor istället! Kommer nog aldrig fastna till hundra procent på att springa alltså, sååå tråkigt egentligen, men nyttigt…

Får se…
Puss puss