Trist besked…


Bild

God kväll bloggen!

Denna dag har gått lite upp och ner, hade en mysig förmiddag med älsklingen sen åkte jag till mamma och pysslade med lite allt möjligt, Jippie växer så det knackar! 😀 Men på vägen hem fick jag ett mail som berättade att min kära Nopplis var PLL-bärare, supertrist då hon har flera bröder som är fria men hon har också en syster som är bärare så det kunde ju gå åt vilket håll som helst, men hade verkligen hoppas hon var fri.. Men men inte mycket att göra, då hennes blivande man är testad fri är det ändå inga problem att para, hon har fortfarande många kvalitéer. Men nu måste alla valparna testas, hade hon varit fri hade de automatiskt varit fria! Men håller tummarna för att de kommer vara fria iaf, när den kombinationen har gjorts tidigare (Nopplis bror med hennes mans syster) har alla blivit fria så håller tummarna! 🙂

Men men just nu spelar det inte så stor roll för trots att Nopplis gav vissa löp-symptom för någon vecka sen har det typ gått över och det känns som hon har gått i stå… Men det verkar som det kanske kan vara pga våren(eller avsaknaden av den) har haft den effekten på flera tikar. Men det kan också vara så att hon sympati-löpte lite ihop med Barbie och inte har kommit igång än och jag bara överanalyserar allt som vanligt! 😛 haha den som lever får se! 😉

Men kommer hon inte i löp snart kommer jag nog börja leta runt efter någon trevlig utställning och fråga ut min syster som har ställt ut sina hundar miljoner med gånger om tips och trix! 😀 Är ju aldrig fel att ha ställt ut henne minst en gång innan hon blir mamma! 🙂

Vad tycker ni om min nya header förresten? Tänkte att den kommer få ligga kvar tills jag kan fylla den med massa söta valpbilder! 😉
puss puss