Mys i sängen!


MoiigarGod morgon världen!

Ligger i sängen, dricker kaffe och myser med älsklingen som är hemma och sjuk, eller myser och myser, han har ögoninflammation på båda ögonen så försöker att ta i honom så liiite som möjligt! 😛 Haha men alltid gosigt att ha honom hemma iaf, lite äcklig eller inte! 😉

Fast jag vet inte om jag är så himla mycket mysigare, snörvlandet och hostan vill inte ge sig, fast idag känns det faktiskt som den är lite på bortgång! 🙂 Hoppas hoppas, ska ju till skolan imorgon och jobba på fredag så vill vara frisk och glad så jag orkar med! Att vara hem en dag är ingen dag, men att vara hemma två-tre dagar är otänkbart, så funkar jag helt enkelt inte!

Men idag blir det att plugga, fick precis föreläsningsunderlaget från gårdagens föreläsning så ska börja med att gå igenom det, sen har jag en tutorial över coredata som jag haft liggande i datorn hur länge som helst innan det är dags att ge mig på pluggandet inför tentan i Kvalitativ och kvantitativ forskningsmetod!

Fast just nu håller jag på att göra en ny header, har blivit lita trött på den gamla nu! 😉 Men den är nog snart klar så håll utkik under förmiddagen! 🙂
puss puss