Serietankar..


20130402-213915.jpg

20130402-213922.jpg

God kväll fina läsare!

Sitter och tittar på slutet av kändishoppet, ett ganska roligt program, kanske lite väl ”svenskt” för min smak.. Tycker Sverige kan komma på de mest knäppa och urlöjliga idéer för teveshower faktisk, kändishoppet är på gränsen men det går bra, dock klara jag verkligen inte av tex Partaj och Solsidan där går det för långt! Och så fort jag ser reklamen för det nya showen, tonårsbossen, blir jag bara irriterad för upplägget på den är ju bara urfånigt, hur f-n tänkte de där???

Svenska serier var helt klart bättre förr, älskar full fräs, full frys och hipp hipp, men annars är det bara engelska serier som gäller imorgon kommer tex nästa avsnitt av Nashville, längtar sjukt mycket och på torsdag kommer nästa avsnitt av big bang theory längtar sjukt mycket där med. 🙂 De två är nog mina favo-serier just nu. 🙂
Vilka är era favorit serier?

Nu är det dags att gå ut med hundarna innan det är nannedag!
Puss puss