Snyta blod och högfärdshosta…


God middag fina läsare!

Hur är det så här i slutet på påsken? Fått mycket godis? 🙂 Fast kan nog lova att ingen fått i sig så mycket godis som jag har fått i mig denna helgen alltså, det är sjukt! 😛 Haha och har fortfarande kvar så det räcker till säker en vecka till! 😉

Men som ni kan se i rubriken har inte detta direkt varit min friskaste högtid, hostar fortfarande som en tok och snyter mig så ofta att jag dödar blodkärlen i näsan så de börjar blöda… Men jaja inte mycket att göra!

Sitter just nu och spanar in sista minuten resor, kommer ha en liten semester från jobbet och den veckan är jag skolan måndag/tisdag så jag sitter och drömmer om att be älsklingen ta ett par semester dagar från jobbet och sticka iväg på en långweekend. Det hade varit helt underbart… Ska bara hitta rätt ställe! Och till rätt pris! 😉 Några tips?
Puss puss