Skitdag….


20130328-154911.jpg

Usch, denna dag har verkligen inte varit en höjdare… Idag hade vi sovmorgon, behövde inte gå upp förrän kvart över sju, men av någon anledning tyckte mitt huvud att fem var en alldeles utmärkt tid att vakna…. Så låg och vände och vred på mig till runt kvart i sex innan jag gav upp, hann komma ganska långt i uppfödarboken innan det äntligen var dags att gå upp…

Resten av dagen har jag typ spenderat i soffan, hoppats och bett till gudarna att jag ska bli frisk, de har inte lyssnat… Kom igenom resten av uppfödarboken, en väldigt negativ och tråkig bok, visst är det bra att berätta hunduppfödning ur ett realistiskt perspektiv så folk inte tror det bara är rosa fluff och gullegulle att föda upp valpar. Men man behöver väl inte slå folk på fingrarna och ha ett budskap som säger, du ska inte tro att du är något, genom hela boken. Om hunduppfödning var så illa som hon beskrev det hade ingen velat föda upp hundar ju!

Men nu har jag gått över till valpningsboken, och även tagit ett par Alvedon så hoppas resten av min dag kan bli roligare! 🙂
Puss puss