Dyringdag och sjuk


20130327-175201.jpg

God eftermiddag fina läsare!

Var uppe tidigt idag, skulle besikta bilen redan vid sju så sovmorgon var uteslutet. 😉 Men det gick bra iaf, sen lämnade jag hundarna hos veterinären, de skulle få fina tänder. Hann knappt hem innan det ringde, Bobblan hade blåsljud på hjärtat så de ville ultraljuda hjärtat innan de söver, vilket jag fick tid för nästa vecka kommer kosta 2000:- kul värre, men Nopplis fick iaf fina tänder á 1500:-. Det är inte billigt att ha hund… Dessutom vill det göra ett blodprov på Bobblan innan de söver henne pga hennes ålder á 800:- så detta kommer bli en fattig månad… Himla tur bilen gick igenom iaf.

Till råga på allt har jag dessutom gått och blivit sjuk. Så ligger hemma och ynklar mig. Hade en skoluppgift som var tvungen att bli klar idag, men den är klar och inlämnad och efter att ha lånat tre uppfödarböcker ska jag nu grotta ner mig i hunduppfödning resten av kvällen. 🙂
Puss