Sömngångare och hundtäcken


20130326-065450.jpg

20130326-064716.jpg
God morgon världen!

Jag är sååå sjukt trött, att gå upp fem två dagar i rad tar verkligen på krafterna, som tur är det sista gången det blir så! Har gått runt som en sömngångare hela morgonen, helt otroligt att jag faktiskt hann med allt och kom med tåget! 😉 Kaffe i mängder är vad som gäller nu! 😉

Kom på att jag glömt bort att visa de söta täckena vi(mamma) sydde i lördags, de är jätte gosiga och då det inte begränsar hundarnas rörelser är det väldigt uppskattade av flickorna! 🙂 Köpte bara en fleecefilt och en meter kardborre, arbetet tog runt en timme, så kostnad för två täcken var 60:-! Behöll resten av filten(typ fransarna) och ska köpa en filt till och sy ihop så det blir som en gosig dyna med fransar runt om, tror den kommer bli helt perfekt i valplådan! 😀

Imorgon ska hundarna få bissarna fixade och då ska jag även till biblioteket och låna lite valpböcker, då denna lektionen vi har skolan är den sista i den kursen kommer vi inte ha någon uppgift i veckan så därför tänkte jag fokusera till hundra procent på hundarna! 🙂
Från och med helgen får Nopplis börja löpa när hon vill för då hinner jag gå ut skolan innan puppisarna kommer! 😀
Puss puss