Måndag igen! 2


20130325-084907.jpg
God morgon bloggen!

Sitter på tåget mot skolan som vanligt på måndagar, men denna resa är snart slut som tur är och pga påsk slipper jag nästa måndag iaf! 🙂

Har typ suttit och glott på Nashville hela resan, har kommit på vad jag tycker om serien, bra musik, spännande handling men så frustrerande sorgliga kärlekssagor att man håller på att bli knäpp, varför kan INGEN få vara liiiite lycklig?!
Haha men det gör också att det inte går att slutat titta på serien för man hoppas så innerligt att de i nästa avsnitt äntligen ska få varandra och bli lyckliga… Men tvivlar på att de någonsin kommer hända. 🙁 Men spännande iaf. Får nog bli ett par avsnitt på vägen hem också! 😉

Men nu är vi strax framme så vi ses senare! Ha en underbar start på veckan!
Puss puss


2 tankar om “Måndag igen!

Kommentarer är stängda.