Ledig lördag


20130323-141956.jpgGod middag lördag!

Idag har vi varit ordentligt aktiva hela morgonen, gick upp redan 7 och tvättade. 🙂 Skönt att ha det ur världen tidigt! 🙂 Har pysslat lite här hem, haft lite skönhetsvård i form av ansiktsmask och varit på tur med hundarna och inköpt ett tikskydd till Nopplis så vi verkligen kan pricka in första dagen i löpet! 🙂

Men det hände en väldigt läskig grej när vi var ute med hundarna, vi gick på en liten bro(snarare ett rör genom marken än bro) över en ån och Nopplis gick för långt ut i snö på kanten och den gav vika, Nopplis bara försvann och när jag sprang fram till kanten kunde jag inte se henne utan bara vågorna i vattnet… Blev verkligen livrädd för en sekund där, men när jag kom lite närmare så jag henne på kanten, precis så hon inte plumsade i. Phu! Asläskigt! Älsklingen fick hjälpa henne upp igen då snön var så djup men annars gick det bra.

Nu blir det kaffe och Nashville, vet inte riktigt vad jag tycker om den seri