Lite trött på tåg…


20130322-064335.jpg
20130322-064330.jpg
God morgon bloggen, är har ni en sjukt trött Emily!

Hemvägen igår var väl si sådär, huvudvärken ville inte släppa, ryggen var redigt trött på att skumpa runt på halvbekväma sätet och magen kändes som jag ätit taggtråd… Så ni kan ju tänka hur mycket pluggandet det blev på vägen hem….

Jaija nu är jag tillbaka på tåget igen, vilket kroppen var sådär glad för, kom ju inte hem förrän efter 22 igår och sen upp fem på det så var kroppen rätt tung att dra ur sängen. 😉 Men upp och iväg kom jag trots att kroppen nog velat har ett par timmar till med sömn minst! 😛

Och idag är det pluggande som gäller, det är redovisning som står på schemat i skolan av de projektet vi har gjort och då är det ju inte helt fel om projektet dessutom är klart! 😉 Så en del småfix som ska göras och en del större grejer som ska göras också, får se hur mycket jag hinner med. 😉

Idag blir det iaf bara bara sex timmars tågåkande, och hoppas faktiskt vara hemma mycket tidigare än vanligt! 🙂 Redovisningar tar ju inte så lång tid! 🙂

Hoppas ni får en underbar fredag, tänkt det är faktiskt fredag och om max 12 timmar tar iaf jag helg! Gött värre efter en intensiv vecka! 🙂
Puss puss