Och hemåt igen!


Moiigar

Nu är det över, och jag tror allt jag kan stryka ännu en tenta från min lista över saker jag har kvar att göra på min hälsocoach-utbildning! 😀 Känns toppen! Men det var verkligen med andan i halsen jag kom dit, det var ju inte helt säkert att jag skulle få göra tentan, men de stod och väntade på mig i dörren och var supergulliga, så en stor eloge till de fina männen som hjälpte mig att få göra min tentan idag! 😀

Hade varit lagom kul att åka i över 12,5 timme som det tydligen blev(chock!!) för ingen nytta liksom! Men nu tror jag snarare jag har en chans på vg faktiskt, blev liiite bortfintad på en räknefråga, men tror jag gjorde rätt och där vi skulle skriva essäer kan jag nog få minus för förvirrat pladder! Är verkligen usel på att formulera mig på tentor av någon anledning, jag vet egentligen svaren men har svårt att formulera dem som jag vill!! Men på flervals frågorna var det bara 2 av 20 jag var osäker på, den ena var förstås för att jag lärt mig de på engelska och hade svårt att översätta det korrekt, precis som jag var nervös för att det skulle bli, men det var bara en fråga och ett poäng det handlade om så skitsamma! 😉

Så säg 17-18 poäng på flervals frågorna, sen var det en räknefråga som jag är helt hundra på att jag gjorde rätt på och den var på 4 poäng och G är 20 poäng så känner mig rätt säker på att det gick strålande!! Älskar när det bara finns ett svar på frågor och man inte ska tolka och skriva små romaner på varje fråga! 😀

Men nu har jag en bultande huvudvärk, var egentligen meningen att jag skulle plugga på ett projekt i min andra utbildning, men det får bli på nästa tåg, nu ska jag bara glida ner i sätet på tåget och glömma resten av världen till de sköna tonerna av Army of Lovers.
puss puss