Jag hatar tåg!!!!!!!! 3


Jag åkte en halvtimme tidigare, för att försäkra mig om att jag skulle komma fram i tid, jag bokade så att jag skulle komma fram en timme innan tentan för att försäkra mig från förseningar! Hjälpte det???? Inte ett jävla piss nu sitter jag i Nässjö då tåget SÅKLART blev försenat och jag missade nästa och det går inget nytt förrän två timmar senare!! Enda gången på hela jävla dagen som tågen inte går en gång i timmen! Nu kan jag missa hela tenta, har ringt då tåget inte är framme förrän över 50 min efter att tentan börjar och har jag tur får jag göra den iaf men när har jag haft tur idag liksom?! Livet suger så in i helvete just nu!! Nästa gång kör jag! Tåg går ju för fan inte att lita på för fem öre!!!!

Dessutom snöar det som sjutton så kan väl bara räkna med att nästa tåg också kommer bli försenat… Hoppas verkligen eran dag är bättre än min…


3 tankar om “Jag hatar tåg!!!!!!!!

  • Emily Inläggsförfattare

   Jag kom fram och de var supergulliga och tentan kändes riktigt bra så det gick bra! 🙂

 • Sandra

  Hej 🙂 var ett tag sedan nu, hur är det med dig?

  Om jag inte minns helt fel så har du läst hälsocoach utbildningen i skövde? Den som är på distans.
  Har sökte in till den idag, ska väl inte hoppas på för mkt att jag kommer inte men ändå. Tänkte kolla lite om du kan berätta mer om den, alltså hur ofta är man på skolan? Är de kul? ja allt du kan komma på helt enkelt. 🙂 om de nu var den du gick hehe

Kommentarer är stängda.