Fjärilar i magen!


God morgon bloggen!

Sitter på tåget mot Malmö, borde egentligen redan vara framme men det är lite försenat, är rätt nöjd med att jag tog ett tidigare tåg än jag tänkt så jag slipper vara nervös för att inte komma fram! 🙂 Hemma snöade det en hel del men här i Malmö verkar det rätt lugnt, skönt de, vill inte få några problem längre fram på tågresan heller! 🙂

Har precis lyssnat klart på dagens första föreläsning, och etik, väldigt intressant, men mycket säger sig själv, att man inte ska lämna ut känslig information och fuska med sina resultat i en studie… Så där känner jag mig rätt trygg, nu har jag tre föreläsningar till som jag helst vill hinna med, kanske till och med fyra, har redan sett dem men vill göra det en gång till så det verkligen fastnar, sen tänkte jag göra om de tre quiz som finns, både för att se så jag inte glömt något och ge mig själv en självförtroendeboost när jag får bra resultat! 🙂

Men nu kommer vi till Malmö så puss