God morgon från sängen!


20130320-112130.jpg
20130320-112136.jpgDenna morgon har gått i pluggandets tecken, inte så konstigt kanske med tanke på tentan imorgon! 😉 Håller på att läsa grundläggande epidemiologi och har bara ett kapitel kvar, men det är så mycket att komma ihåg att jag ska försöka hinna med att läsa det en gång till, ska också försöka hinna med att kolla in en föreläsning eller två innan jag ska till jobbet i eftermiddag. Bara så irriterad över att de är på engelska, inte för att jag längre har så mycket problem med engelskan men det är så många uttryck man ska lära sig och jag är rädd att jag kommer bli förvirrad om jag ska kunna dem både på engelska och svenska?!

Jaja bara att plugga vidare och hoppas att det löser sig, nu ska jag boka tågbiljett och sen grotta ner mig i boken igen! Hoppas ni får en underbar onsdag trots att det fortfarande snöar som sjutton!
Puss puss