Vakna med p3 och kaffe!


p3

God morgon härliga måndag!

Idag var det ovanligt enkelt att komma ur sängen trots att klockan ringde redan 5, och nu sitter jag som vanligt på tåget till skolan igen. Enda skillnaden är att denna veckan ska jag dit imorgon med… Fast himla tur det för på torsdag ska jag till Skövde och göra en av de tre tentorna som är kvar! 🙂 Om jag får till dessa tre kommer jag vara Examinerad Hälsocoach i slutet på maj! 😀 Ska bli sååå otroligt skönt! 😀 Och den 13 juni är jag ju färdig App-programmerare också!! Sen får det nog bli slutpluggat för ett tag! 😉 Haha kanske! 😉

Det ihop med jobb på onsdag är lika med en välfylld vecka! 😉 Precis så som jag vill ha det, hatar att sitta hemma och vara sysslolös! 🙂

Sitter och lyssnar på P3 i lurarna och sörplar kaffe för att få upp värmen för fy vad kallt det är ute!! Är vi verkligen i mitten på mars?! Burr burr!! Jag vill ha vår och värme NU!!!

Fast det verkar som jag inte kommer få som jag vill just nu iaf då det ska bli snöstorm imorgon… Jag vill emigrera till varmare brädgrader nu!
puss puss