Nystädat och laktostest 1


God eftermiddag fina bloggen!

Denna dag har varit vigd till storstädning och gud vad skönt det var när det blev klart, hela lägenheten känns mycket större och fräschare igen! 🙂 Happy happy! 🙂 Det känns som vi börjar bona in oss här! 🙂 Saker och ting börjar hitta sina rätta platser och nu är det bara små detaljer kvar som jag vill inhandla, som ett par svartvita canvastavlor i denna stil typ:

9246-svartvita-canvastavlor

 

Och sen ska jag köpa en hel hög med färgglada lådor att ha alla tråkiga papper och annat i! 🙂 Ska bara vänta tills bankkontot slutar eka! 😛

IMG_3412

 

Sen har jag också provat mina nya tabletter mot laktosintoleransen med lite ben och jerry och än så länge har jag inte märkt någonting så är än så länge supernöjd! 😀
puss puss

 


En tanke om “Nystädat och laktostest

Kommentarer är stängda.