Sista livräddningen!


aloeverorifonster lillaaloevera

Min ena aloe vera(den stora, har fortfarande hopp om den lilla) har varit döende under väldigt lång tid och idag bestämde jag mig för att göra ett sista försöka att få den på rätt väg igen. Det var en hel del blad som jag fick plocka av som bara var sladdrig gelé kvar av och efter en sökning insåg jag att jag använt helt fel jord till den så det var bara att åka och inhandla rätt grejer, kaktusjord och lecakulor och lite näringspinnar! 😀

Så nu håller jag alla tummar och tår att den bättrar på sig, även om det ser ganska illa ut! En aloe vera ska ju egentligen se ut såhär:

aloe vera

 

Inte direkt likt min va? 😉

Men nu ska jag snart börja göra mig fin, vi ska på hingstvisning ikväll och det ser jag som ett perfekt tillfälla att klä upp mig liiite extra! 😉
puss puss