Vilken underbar dag!!


smile

Denna dag har verkligen flutit på helt underbart fint!! 😀 Vi fick gjort massor med vårt projekt och nu är det så gott som klart!! Fick också precis ett bekräftelsemail att jag vart anmäld till tentan nästa vecka, så ingen mer stress över den! 😀 Förutom att nu måste jag börja plugga till den, men det ska nog inte bli några problem! 🙂

Dessutom har jag precis börjat ta tabletter för min förstörda tarmflora och laktosintolerans (antagligen pga tetralysalen), ProLaktas, och idag har min mage varit väldigt lugn och snäll! 😀 Håller alla tummar och tår att detta nu ska hjälpa mig! 🙂

När vi körde in i Lund var all snö som bortblåst, vilket var helt underbart, dock säger älsklingen att den ligger kvar i hemma än, men det känns ändå som ett gott tecken! 🙂 Känner mig så uppåt att jag skulle kunna dansa fram!! 😀

Och imorgon ska jag gå på stan med mamma och lilla Jippie, och äta lunch på Thairestaurangen! 🙂 Innan det är dags för jobbet! 😀 Första och enda passet denna veckan! It feels great!! 😀

Hoppas vädret håller sig så här vackert i helgen också, för då ska det bli storstädning och hingstvisning! Dessutom hoppas jag att vi kan komma ut till Snogeholm en tur också, älskar verkligen att vara där ute! 🙂 Och nu är det bara en halv timme kvar på tågen som har skött sig exemplariskt idag, förutom platsbrist då då.. 😉
puss puss