Trångt på tåget och strul med plugget..


Turen vände, fick stå första halvan av tågresan, kul värre… Och nu sitter jag och trängs på en ytterkant så kan inte ens ta fram min frukost utan att riskera att få det mesta i knäet… Och det är inte direkt där man vill ha yoghurt… Att plugga är inte heller ett alternativ, så nu vill jag bara komma fram så jag kan börja fokusera på skolan.

Denna morgon har det annars blivit väldigt mycket fokus på min gamla skola, mailade de för en vecka sen om att få göra om en tenta som jag inte klarade förra året, men då det inte hänt något och sista anmälningsdagen för tentan är idag blev jag lite nervös och mailade igen. Himla tur det för tydligen har det blivit något strul med kommunikationen och jag hade inte blivit registrerad. Men nu är jag och nu hoppas jag bara att jag blir tillagd idag så jag kan anmäla mig till tentan också. Har inget hänt till lunch får jag maila de som håller i tentorna och fråga… Men håller tummarna att det löser sig..

Att det kunde vara så jobbigt att få tillstånd att göra en tenta alltså! Men det beror säkert på att den ligger på en perfekt tid, en dag som jag inte har något annat inplanerat och på em så jag behöver inte åka dagen innan! Det är enda anledningen till att jag sliter så hårt, annars hade jag inte brytt mig så mycket och tagit nästa tillfälle istället! Men de passar inte alls lika bra!

Men nu gick tjejen bredvid mig av så nu ska jag passa på att stoppa i mig frukost! 🙂
Puss puss