Tillbaka till skolan efter en veckas frihet!


God morgon, god morgon!

Nu sitter jag på tåget mot skolan igen, eftersom det inte var någon lektion i måndags har jag ju inte varit iväg på en vecka! Så idag var det av någon anledning lite extra tungt att komma ur sängen! Men upp kom jag och kom till och med iväg i tid så jag slapp stressa och tåget går som det ska och än så länge verkar det inte finnas en enda försening i skyn! Sååå skönt, för vill verkligen inte bli sen igen…

Och den redovisning vi skulle haft idag har blivit framskjuten, phu! Så denna dag har verkligen potential att bli riktigt bra, det enda jag vill klaga på är att när jag tittar ut genom fönstret är det ett vinterlandskap som breder ut sig framför mig, en till ett par dm snö täcker allt! Irriterande värre när vi är i mitten på mars, man börjar ju fundera på om Sverige ska bli förvintrat för evigt!

Vill bara städa bort alla moln och se till att solen kommer fram så den kan värma upp vårt frysande  land och våren kan komma för att stanna!! Det känns som vintern blir längre och längre och vår/sommar blir kortare och kortare! Ska det fortsätta så som kommer jag inte stå ut, då emigrerar jag!! Var som helst bara det är varmt!!

beach

På ett sätt är ju mitt framtida jobb, väldigt medhjälpligt på den fronten, jag kan ju liksom programmera var som helst! Så länge jag har datorn med mig! 🙂 Hur underbart hade det inte varit att ligga på en varm strand, sådär 25 grader i luften, under ett parasoll, med en drink i handen, datorn i knäet och bara programmerat?! När man blev trött i huvudet är det bara att hoppa i det härliga vattnet en stund och rensa huvudet! 😀 Där har ni mitt drömjobb! 😉 En dag…

Dags att byta tåg, vi är i tid för en gångs skulle! Wii!! 😀
puss