Första grillningen i år!


God kväll fina läsare!

Igår var vi ute och grillade för första gången i år, svinkallt var det och fick bara tagit en enda bild men ändå, det var mysigt värre och hundarna var helnöjda när de också fick en korv! 😉 Hoppas verkligen våren och värmen kommer snart så vi kan åka ut mer i naturen, älskar verkligen att vara där ute, hundarna far runt som dårar och älsklingen blir som en gulligt litet barn och springer med dem! 🙂

Idag har dock inte direkt varit lika trevlig, ingen sol så långt ögat kunde nå och det till och med började snöa en stund! 🙁 Blä!!

Och sitter här helt jäkla ensam, då älsklingen är på kvällsmöte! Men nu ska jag vända på det, och ta en riktigt myskväll, pyssla om mig själv lite och sen kanske ett långt mysigt bad när älsklingen kommer hem igen! 🙂
Puss puss