Litet bortfall


God morgon världen!

Ber om ursäkt för att det har varit lite tomt och tråkigt här de senaste, har legat hemma sjuk och ynklig och bara plöjt igenom manga, har fastnat för en serie, W Juliet. Så jag hade liksom stängt av yttervärlden helt, har över hundra blogginlägg på bloglovin att läsa tillexempel och upptäckte inte vem som vann mello förrän igår! 😛 Helt fel om jag får säga mitt!

Men sånt är livet, nu mår jag iaf bättre och är tillbaka i vardagen igen! 🙂 Så denna dag ska jag ladda upp med att läsa alla oläsa blogginlägg och spana in senaste avsnittet från Top Model Sverige som jag missade igår!! Sen får vi se vart dagen bär, måste plugga men ska kanske till mamma också, dock får verkligen världen utför mig att vilja krypa in under en filt och aldrig komma ut igen!!

Sno

Var tog våren vägen liksom?! Detta sugen fett!! :@
Men nu får ni ha en underbar tisdag så ses vi lite senare! 🙂 puss