Puppies komsi komsi!


20130308-152938.jpg

20130308-152932.jpgGod eftermiddag!

Är väldigt uppåt just nu, denna dag har verkligen varit strålande så här långt, fick sovmorgon i morse, till halv sju(har varit uppe före halv sex hela veckan!!) sen hade jag världens mysmorgon med älsklingen och hundarna i soffan, innan mamma kom och hämtade mig och vi åkte till Höllviken! 🙂

Där var de supertrevliga och Nopplis uppförde sig riktigt bra även om det inte sååå himla kul att få en massa droppar i ögonen som förstorade pupillerna och sen bli lyst i ögonen och klämd på bakknäna! Dessutom gick det väldigt bra, hon hade inga problem varken i ögonen eller knäna så nu finns det inget som hindrar henne från att bli mamma!!! 😀

Nu ska vi också göra två dna-prov, på PLL och CEA, men där är det inget som kommer hindra, då hennes pappa var fri kan hon max vara bärare och hanen vi har valt ut är fri från båda så då får man avla iaf, för barnen kan då bli max bärare de med. Men såklart vill jag att hon är fri där med för då kan inte valparna bli annat än helt fria, vilket såklart känns allra bäst! 🙂

Så nu är det bara att vänta på att hon ska börja löpa, och meddela hanens matte att hon klarade testerna och att vi vill para! 🙂 Tänk om hon börjar löpa om ett par veckor kommer och parningen går bra kommer det komma små söta valpar i början av juni! 🙂 Fast jag hoppas lite att hon väntar med att börja löpa till om fyra veckor för i så fall kommer valparna precis tills jag har gått ur skolan och det vore ju helt perfekt för då kan jag fokusera på dem till hundra procent! 🙂

Nu längtar jag till 9 ikväll när jag kan ta helg till hundra procent! 😉
Puss puss