Jippie i solen!


JippieInne

Jippiemedben

Jippieute

Jippieimammaskna

Hundarunderbordet

Nopplisute

Nopplisframifran

Det var helt underbart på mammas uteplats igår, vi satte oss där och drack kaffe, hundarna fick var sitt ben och jag fiskade upp kameran, Jippie är inte alldeles lätt att fotografera då hon är lite överallt och min kamera hinner inte riktigt med i svängarna! 😉 Första bilden tog jag dock inne en stund tidigare! 😉 Nopplis var mycket lättare att ta bild på så det fick bli ett par på henne med! 🙂

Och jag kan verkligen säga att jag blev bara mer övertygad om hur fin hon faktiskt är och vilka underbara valpar hon kommer få! 🙂 Men imorgon kommer domen, då ska hon ögonlysas och patella undersökas. Håller tummarna! 🙂

ps. Missade tåget igen, med knappt en minut…. suck.
puss puss