Dessa underbara tåg….


God morgon fina läsare!

Idag vaknade jag faktiskt förra klockan ringde, visst det var i lite panik för att jag trodde jag hade försovit mig, men var rätt skönt att vakna av sig själv ifall. 🙂 Nu sitter jag på tåget mot skolan igen, räknade ut att jag bara har 16-17 turer kvar dit, vet inte om det var en tröst, många fler än jag trodde… Haha det låter ju som att jag inte tycker om min skola och det är helt fel, gillar verkligen skolan och kommer sakna många av mina studiekamrater när vi slutar, det är att gå upp fem och de långa tågresorna jag inte tycker om! 😛

Speciellt då tågen har varit otroligt mycket försenade den sista tiden har kommit för sent till flera föreläsningar, och försök hänga med vad en lärare pratar om när han redan har föreläst om det i 40 min!! Jag sitter typ som ett frågetecken och nu när den ena läraren precis har blivit pappa har vi bara förmiddagsföreläsningar, att ta 40 min från en föreläsning som är max två timmar och en trekvart känns otroligt dumt, speciellt som jag åker tåg i 6 timmar för den, eller 7 timmar blir det när tågen är sena!

Och idag är det sent igen, när vi åkte från Ystad var det 8-9 min sent, vilket inte är några problem, har 17 min på mig i Malmö men har märkt att tågen nästan aldrig kan köra in någon tid utan tvärt om, de blir mer och mer försenade! Då man måste stanna överallt och vänta på tåg som är i tid… Och det värsta är att enda anledningen till att vi är sena från början är för att vi stod och väntade på ett försenat tåg!!! Inte rättvist någonstans! :@

Så nu håller jag alla tummar och tår att vi kommer fram i tid!! 🙂 Snart kommer bilderna på Jippie från igår, och en å annan mina mina fina flickor! 🙂
puss puss