Min hudvård – Bodyshop!


Mycket av de produkter jag använder till min hud är inte direkt för finnig hud men har provat även dem, men de är för starka då jag har lite känslig hud! Men så här ser det ut iaf;

Tea-tree-facial-wash
Tea Tree Facial Wash – Min rengöring, det enda som faktiskt är för finnar, men den använder jag bara en gång om dagen, oftast på kvällen för att tvätta bort allt smink(foundation och concealer), men det är den grym till.

Aloe-calming-toner
Aloe Calming Toner Min toner(ansiktsvatten) den använder jag två gånger om dagen, på morgonen oftast som enda rengöring, men det tycker jag funkar bra! 🙂

Aloe-smoothing-day-cream
Aloe Soothing Day Cream Här är nog det området jag provat flest av bodyshops krämer, och denna är den jag fastnat mest för, den ger lagom mycket fukt och är lugnade för huden en riktigt favorit! 😀 Har testat nattkrämen i samma serie som dagkrämen men den tyckte jag gav för lite fukt och blev liksom stram i ansiktet!

nutriganics-smooting-night-cream
Nutriganics™ Smoothing Night Cream Denna nattkräm provade jag första gången i Bodyshopkalendern och även om jag inte gillade dagkrämen älskar jag nattkrämen. 😛 Haha det gäller verkligen att lyssna på sin hud för att hitta helt rätt!

warming-mineral-mask
Warming Mineral Mask När det gäller masker har jag nog nästan gått igenom hela bodyshops sortiment, Tea tree masken som är i samma serie som ansiktstvätten gillar jag på sommaren, men när det blev höst blev den alldeles för hård på huden, det sved så in i bomben. Men denna tycker jag är helt underbar, älskar att den blir varm, perfekt när det är lite kyligt ute och man känner sig så himla fräsch i huden när man tvättar bort den! 🙂

elderflower-cooling-eye-gel
Elderflower Cooling Eye Gel –Jag är lite för lat för att använda ögonkräm, brukar bara smeta på dag/nattkräm även där, även om det inte är optimalt. Men när jag är lite extra ledsen i ögonen som häromdagen när jag kliade mig i ögonen med salt på fingrarna brukar jag smörja in mig med denna, den är svinbra till ledsna ögon, använder den även efter att jag färgat fransarna! 🙂

Moisture-foundation-spf15

Moisture Foundation SPF15Foundation tillhör väl egentligen inte hudvården, men denna använder jag nästan varenda morgon och tycker den är riktigt bra för att hjälpa huden att stå emot vinterkyla, vet inte än vad jag kommer tycka om den till sommaren, fast då gillar jag bäst att gå sminkfri så kommer kanske aldrig att testa heller! 😉

Men såhär ser min hudvård ut iaf, toner-day cream-foundation på morgonen och face wash-toner-night cream på kvällen, ca 5-6 dagar i veckan blir alltid någon dag jag inte orkar/hinner! Och en ansiktsmask i veckan, även om det oftast blir mer sällan blir så ofta, har nog inte haft någon på mig på ett antal veckor nu, men det ska de bli ändring av ikväll! 🙂
puss puss