Head & Shoulder och Tetralysal!


head-and-shoulders-sensitive-care-photo-u1

God morgon fina läsare!

Nu sitter jag på tåget mot Halmstad igen, eller ja just nu sitter jag på pågatåget, det går ju inte längre än till Malmö för min del! Men är iaf på väg till Halmstad! 😀

Denna måndag har börjat rätt bra, kom ur sängen i tid och trots att jag höll på att somna i soffan hann jag med allt jag skulle göra, och samtidigt också beundra mitt hår! Haha känner att den meningen behöver lite förklaring! Men efter Tetralysalen har mitt hår varit katastrof, hårbotten har kliat något in i bomben och flagnat så de tillslut till och med blödde samtidigt som håret har blivit jättefett supersnabbt, det höll sig typ bara okej i en dag sen såg det ut som jag hade badat i smör!! Blä!!! Har provat schampo för både fett och torrt hår, samma med balsam, men inget har funkat, men så föreslog mamma att jag skulle prova Head & Shoulders.

Var ganska skeptisk då det inte är mjäll direkt jag har utan en ruskigt ledsen hårbotten men köpte en flaska för känslig hårbotten tror jag den hette! 🙂 Och trots att jag än så länge bara använt det en enda gång känns mitt hår redan helt annorlunda, visst det kliar fortfarande lite grann men inte ens en tiondel så mycket och idag, dag nr två ser håret lika fräsch och fint ut som igår!! 😀 Så så himla nöjd! Head & Soulders you saved my hair! 😀 Happy Happy Happy!!

Så kan jag ju säga ett par ord om min upplevelse av Tetralysalen också, då jag aldrig direkt skrev vad jag tyckte. Jag tycker det är skit!! Den förstörde min kropp, är för tillfället antagligen laktosintolerant, har inte testat mig men när jag äter mat med laktos i blir magen alldeles bubblig och svullen och jag får ont i den. Så försöker just nu att bara äta laktosfritt det hjälper. Dessutom fick jag problem med svamp, tror jag det var iaf både här och där kliar så man nästan blir knäpp. 😛

Och såklart det viktigaste, det hjälpte inte på mina finnar för fem öre!!! På min äldsta storasyster hjälpte det dock väldigt bra, så länge hon äter dem iaf, sen har det sakta med säkert kommit tillbaka igen. Men vi har antagligen olika sorters finnar, mina beror nog på hormoner det gör inte hennes… Men men sånt är livet nu när vädret börjar bli mildare och jag har hittat helt rätt produkter på Bodyshop(berättar mer om dem senare) börjar mina finnar minska i antal, vilket är underbart skönt! 😀 Hoppas detta är sommaren de försvinner totalt och inte kommer tillbaka till hösten! 🙂

Så kontentan av detta blir:

Head & Shoulder är bäst – Tetralysal suger! 😛
Puss puss