Vasaloppsmorgon..


20130303-104514.jpgGod förmiddag!

Vilken underbar morgon jag hade i morse, älsklingen var exalterad som ett litet barn och kunde inte ens ligga kvar till halv 7! För honom är det en stor tradition att gå upp tidigt, åka och köpa frallebullar och koka kaffe innan försnacket inför Vasaloppet börjar, nu har han och fått lägga till att gå ut med hundarna innan också! 😉 Men det tror jag inte var några problem, för älsklingen har studsat fram hela morgon, ruskigt härligt att se och han har till och med varit lite extra kärleksfull. 😀

Men det var faktiskt ganska spännande att se, önskade bara att jag kunnat sitta hemma och se resten av Vasaloppet med honom också, men icke jobbet kallar! 😉 sånt är livet, underbart väder är det iaf! 🙂

Hoppas ni får en underbar Vasaloppssöndag!
Puss puss