Lite inredning


20130302-232209.jpg

20130302-232222.jpg

20130302-232228.jpgGod kväll bloggen!

Idag har varit en rätt lugn och skön lördag, fick gjort en del vardagliga måste, som storhandling bland annat, vi var även på blomsterhuset, älsklingen skulle ha jord och jag fastnade för ett par gulliga miniträd som fick följa med hem, så nu har jag lite blommor i köket! 🙂

Dessutom grävde jag fram mina favoritböcker och lite andra intressanta böcker ur källaren som nu står så fint i min söta bokhylla! Super nöjd!! 😀 men hu vad tungt det var, boklådor är verkligen hemskt tung! Puh gymmet släng dig i väggen kan man ju lugnt säga! Men bokhyllan är inte riktigt klar en hylla är fortfarande tom och då bokhyllan är lite för låg tänkte jag ställa två lådor uppe på för ”bra att ha” saker! 🙂

Men nu ska jag nanna, ska upp tidigt och kika lite på Vasaloppet med älsklingen innan jag ska till jobbet för en heldag! 🙂 sov gott!
Puss