Världens sötaste dvärgpinscher


20130301-231706.jpglilla Peaches

20130301-231714.jpgvalpen med sin syster

20130301-231742.jpgvalpens mormor, så himla go

20130301-231737.jpg

God kväll bloggen!

Idag har dagens mest handlat om en liten valp, som vi var och tittade på på en kennel i Svalöv, en liten dvärgpinscher valp, Peaches, sååå himla gullig och på slutet gosade den in sig i min rosa stickade tröja och somnade förnöjt. Den var inte riktigt lika nöjd när jag satte ner den i valplådan igen när vi skulle gå utan kom springande och ville upp igen, och somnade igen direkt när jag lyfte upp den. 🙂 Jag blev helkär, synd det inte är jag som skulle ha den! 😉 Barbie gjorde precis samma sak när hon var valp så det spädde väl på känslan lite. 🙂

Vi får se vad som händer, beslutet ligger hos mamma, men jag vill nog föda upp dvärgpinscher istället för Russkiy Toy när jag blir stor, helt underbar ras! Så lugn och trygg i sig själv. 🙂 och vilka kelgrisar, när jag inte höll i valpen kom de andra hundar i flocken och hoppade upp i mitt knä och ville gosa! Attans att älsklingen inte kan tänka sig tre hundar! 😛

Sov gott! Puss