Full fart!


God morgon bloggen!

De senaste dagarna har gått i ett, känns som tiden bara sprungit förbi, men kul hade det varit iaf! 🙂 Just nu letar vi valp och det är väldigt spännande, har säkert gått igenom 100-tals annonser, gud vad folk skriver knasigt ibland! 😉 En av de sensaste jag läste så var valpen 80% chihuahua och 25% dvärgpinscher, hihi den känns liiite överfull! 😉

Russkiy-toy

Sen har jag också hittat en ny favoritras, Russkiy Toy, sen när jag flyttar till min egna lilla gård vill jag nog ha en liten uppfödning av såna! Så himla små och häftiga, dessutom en väldigt liten ras i Sverige så hade varit kul att se den växa! 🙂

Nopplisutstallning

Dessutom blev jag lite sugen på att ta tag i Nopplis, kanske ställa ut henne någon/några gånger i sommar och kanske ta en liten kull, med en brun pojke, så kanske vi kan göra en liten ny Happy. 🙂 Nopplis är ju blåblodig, både föräldrarna och syskon har gjort väldigt bra ifrån sig på utställningar! 🙂 Men för det har jag massor att läsa på, tänkte dessutom höra med min största storasyster som är proffs på allt sånt vad hon tror och om hon kanske är sugen på att hjälpa mig! Kan nog bli väldigt spännande, haha speciellt som Nopplis blir helt tokig och ska hälsa på allt och alla, när hon får se andra hundar så kan nog en utställning bli lajbanlåda! 😉

Men till att börja med så jag att det var dags att vaccinera och fixa tänderna på mina små flickor så det ska jag ringa om på fredag! 🙂
puss puss