Du finns alltid i våra hjärtan..


happyliten2 Happyliten

 

God morgon.

Hittade två underbara bilder till på lilla Happy, i älsklingens knä, från första sommaren när Happy precis flyttat ner till Skåne och oss. Den nedre hade jag som bakgrundsbild länge! 🙂 Försöker minns henne med glädje, hon var ju alltid go och glad men det är svårt att inte låta en tår eller flera falla.

Ja som ni kanske förstår har denna helg inte varit den roligaste, har helt enkelt inte orkat blogga utan bara försökt göra saker för att glömma smärtan, att ta hand om hästarna har varit en bra syssla, att göra något jag gjort så många gånger att jag kan göra det i sömnen passar mig väldigt bra. Sen har vi också varit på Ikea, så nu är vi med bokhylla och klädkammaren är inredd! 🙂 Bilder på det kommer i kväll när jag fyllt bokhyllan med böcker, den ser lite tråkig ut nu! 😉 Men en otroligt fin bokhylla blev det iaf, den heter Borgsjö och kostade bara 500:-, det enda jag skulle kunna gnälla på är väl att den kunde varit en halv meter högre, men men sånt är livet! 😉 Tänkte ställa två stora lådor/korgar uppe på som man kan ha bra att ha saker i! 🙂 Den var iaf precis så bred att den täckte över alla fula håll som var i väggen så där är jag helnöjd! 🙂

Nu får ni ha en underbar start på veckan! 🙂 Nu kommer jag börja blogga igen som vanligt, ikväll kommer en riktig bildbomb på alla de nya fina kläderna jag fick i fredags, hällde dock precis kaffe på jeansen så får se om de får vara med eller inte, trodde jag var tillräckligt gammal för att ha ljusa byxor nu men tydligen inte… 😉
puss