Underbara fredag!


perfektapannkakor

God eftermiddag fina läsare! 🙂

Idag är det fredag!! 😀 Och denna dag har verkligen varit strålande, har ju jobbat hela förmiddagen men på jobbet lyckades jag steka fem helt perfekta pannkakor, och jag har aldrig gjort vanliga pannkakor tidigare! Så stolt!! Även om älsklingen såklart skulle förstöra det med att jag då borde steka pannkakor hemma också, men det är ju liksom hans grej! 😛

axelbandEn lite sneakpeak på kläderna i paketet, älskar axelbandet! 😀

Sen fick jag ett mess att mitt paket hade kommit!! Wiiii!!! 😀 Och har provat alltihopa redan och det är både skitsnyggt och sitter som en smäck! 😀 Sååå nöjd och älsklingens mjukisbyxor sitter superfint på honom! 🙂

Och ikväll ska vi ut!! 😀 Ska bli sååå himla kul och ska såklart ha mina nya läckra byxor, bild kommer snart men få se med tröjan kan inte bestämma mig om den är för enkel eller bara skitsnygg och med lite smycken helt perfekt! 😉

Det hörs att jag är uppåt va? 😉 Nu ska jag spana efter mitt makeup inspiration! 😉 Annars får det nog bli en kvällssminking! 😉
puss puss