Inga röd fel!


God middag fina läsare!

Jag är på lite oförtjänat gott humör just nu, dagen har inte direkt gått min väg, har stött på en hel del problem, ett som jag som tur var frågade min lärare om som jag aldrig hade löst på egen hand, visste liksom inte ens att man behövde det som krävdes, och nu ett till som visade sig att jag hade missat en av instruktionerna(det var 3!!). Och det känns helt underbart att alla röda fel som får appen att krascha är borta, inte för att den funktionen jag jobbar på funkar för det, har ingen aning om vad jag ska göra nu, men få försöka gå igenom koden och hoppas jag kan hitta felet! 😉

Tror mitt väldigt glada humör kan ligga i att solen strålar så himla underbart idag, det var verkligen helt fantastisk både att gå ut och äta och att gå till tåget idag, helt plötsligt gjorde det inte så mycket att jag glömt mina vantar hemma för de behövdes inte, det har varit så varmt och skönt i vilket fall som helst! 🙂

Hoppas den är här för att stanna, hade varit helt underbart att ha sånt här väder hela helgen! 🙂 I så fall kommer vi få se massor med underbar bilder på djur och natur för då tänker jag inte vara inne en sekund! Kanske även en och annan outfits bild som varken är suddig eller mörk! 😉

Men nu ska jag vila ögonen en liten stund här på tåget innan jag ska sätta mig och plugga ordentligt! 😉 Puss puss