Idag blir jag sen, igen….


ralls

Morgon bloggen…

Sitter just nu på ett tåg på väg till Malmö, vi står helt still, tydligen är det något fel i Svedala som gör att vi inte kan köra vidare, så nu sitter man någonstans ute i ödemarken och kan inte göra någonting, kommer missa nästa tåg och bli sen ännu en gång! 🙁

Mådde inte helt hundra i morse, men struntade i det eftersom vi nu har grupparbete i skolan och jag ville inte missa någonting, men det gör jag nu iaf… Kul kul värre! Hoppas bara att tåget snart kommer igång igen!

Men nu ska jag använda all den extra tiden jag fått och plugga ordentligt! 😉 Och dricka mitt fisljumna kaffe! Mums! 😛

Haha men nu rullade tåget igen, jippi!! Men mer än 20 min sent och jag har bara 18 min på mig att byt i Malmö så den ekvationen är inte till min fördel tyvärr..
puss puss