Jag ser det snöar! 1


20130220-080840.jpg

20130220-080826.jpgGod morgon!

Idag faller snön i mängder ute, det ser rätt fridfullt ut på bilderna, men det är det det inte, det växlar väldigt mycket ena stunden är det lugnt för att sen nästa ösa ner! Visst är det säkert trevligt för alla barn som har sportlov denna veckan att kunna åka pulka och skidor i skidbacken, men för min del vill jag bara krypa ner under täcket igen och inte gå upp förrän våren är här!

Nu började det ösa ner igen! blä!!

Får se hur jag lägger upp denna dag, har varit upp sen halv sex utan att fått gjort något vettigt så borde väl egentligen ta tag i mitt liv men just nu är jag väldigt sugen på att göra en kopp te och krypa ner i soffan och titta på snön som virvlar ute! 😉 Får se vilket det blir! 😉
Puss puss


En tanke om “Jag ser det snöar!

Kommentarer är stängda.