Vårspaning på Bubbleroom


Starla Dress      Imod Dress

Celina Dress      Dress Flower
Det var fullt på tåget såklart så att sova fanns inte på kartan, så för att pigga upp mig gick jag in på Bubbleroom och spanade in senaste vårmodet, visst får det en att längta efter våren när man ser dessa underbara klänningar? 🙂

Gud vad jag längtar tills man kan få springa med bara ben igen, även om det just nu känns ganska avlägset med all snön utanför fönstret, det är tydligen till och med ovanligt mycket snö denna vinter och idag ska hela Sverige vara snötäckt enligt metro, i Ystad är det förvisso inte så himla mycket, knappt någon cm, men utanför fönstret här ligger den djup! Och mer kommer det, det har snöat sen jag åkte i morse.

Men nu ska jag inte grotta mig ner i snön utan tänka framåt om knappt två månader är våren här! 😀 Och så fort det är över 15°C ute ska shortsen på, och då hade det inte varit fel att ha någon av dessa:

Kalton Shorts      Isis Shorts

Bronx Shorts      Jeansshorts
Helst allihopa, men speciellt de första med nitar på, de var verkligen sååå himla snygga! 🙂 I år ska jag dessutom satsa mer på kjolar och klänningar, förra sommaren blev det nästan bara shorts för hela slanten, så ska jag inte ha det i år, kjolar är så himla mycket skönare och sötare, som tex dessa;

Azalea Skirt      Skirt

Kasy Skirt      Angela Skirt

Den sista var verkligen så himla gullig, hur skönt hade inte varit att ha en sån fladdrande runt benen i sommar liksom?! 😀 Men nu är jag snart framme och ska smita av tåget så ni får ha en underbar dag! 😀
puss puss