Måndag…


20130218-064918.jpg

God morgon fina läsare!

Även om min morgon inte direkt började särskilt god, första tanken jag hade när larmet ringde i morse va, f-n det är måndag… 😉 Haha vaknade inte direkt på rätt sida idag, men när älsklingen kom upp en stund senare och fråga om jag ville ha skjuts till tåget blev mitt humör direkt mycket gladare! 🙂 Det är som att han känner på sig när jag behöver honom lite extra! 🙂

Så nu sitter jag på tåget mot Halmstad igen, är gött sugen på att krypa upp i sätet och somna en stund, men det funkar in riktigt så på Skånes pågatåg, sätena är både för små och för hårda för att man ska kunna somna om man är allt annat än nästan sovande! Men nästa tåg har bekvämare säten så är det inte allt för mycket folk så kanske… Annars blir det nog lite internetfönstershopping! 😉 Och kanske en moodbar! 😉

Får ta ompysslingen ikväll istället, när jag kom hem igår kom illamåendet tillbaka, väldigt snällt att jag slapp det på jobbet, men hade gärna sluppit det helt, dessutom började jag hosta något alldeles väldigt sen också, så var helt säker på att jag inte skulle komma till skolan idag, men just nu känns det bra iaf, hoppas det håller i sig! 🙂

Nu är det dags att byta tåg! 🙂
Puss puss