Vilodag eller inte… 2


20130217-121821.jpgGod förmiddag underbara läsare!

Denna söndag mår jag såååååå himla mycket bättre än den förra, ingen baksmälla är verkligen en underbar känsla, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte drack en droppe sprit igår! 😉 Haha fast samtidigt var jag inte ute och skakade rumpa heller! 😉

Men idag är det jobba som gäller, men jag sitter redan och planerar kväll, när jag kommer hem, då ska det bli lite egenvård inför den nya veckan, ansiktsmask, nytt nagellack och kanske lite hårvård också! Sitter just nu och smörjer in mina naglar också, de behövs verkligen efter alla omgångar med gellack! 🙂20130217-121828.jpgÄr förresten helt förälskad i mina andra par nya byxor, de med pärlorna är också underbara men ibland blir jag lite nervös att de ska gå sönder för minsta lilla, dessa är lite mer tuffa och tåliga, färgen är bara såååå läcker och det är dessutom supersköna! 🙂 Kärlek vid första ögonkastet kan man säga! 😀

Hoppas ni får en underbar söndag och vila upp er ordentligt för imorgon är det dags för en nya underbar vecka att ta start! 🙂
Puss puss


2 tankar om “Vilodag eller inte…

Kommentarer är stängda.