Fotodag!


happyihalm

God kväll bloggen!

Blev en lång dag hos mamma, som slutade med nästan 700 bilder, tog sin lilla tid att gå igenom! 😉 Men eftersom över 99% av bilderna var på hästarna kommer bilderna komma upp på hästbloggen och inte här! 😉

Är iaf väldigt nöjd med mitt objektiv och en del av bilderna blev verkligen fantastiska! 🙂 Även om ljuset inte alltid gjorde sitt jobb, fast det är nästan tur hur väljer man liksom sina favoriter mellan 700 perfekta bilder?  😉

Men annars har det inte hänt så mycket, magen blev väldigt ledsen efter middagen så jag myste ner i soffan och tog det lugnt en stund med lite Mumien: Återkomsten, nu är magen lite gladare och vi ska strax krypa i säng, hoppas verkligen, verkligen att nattens sömn gör magen glad igen, för jag har verkligen inte tid att vara sjuk, ska jobba hela morgondagen och då vill jag inte må pecka!!

Den som lever får väl helt enkelt se… God natt på er nu, och om ni inte ska nanna snart, ha en underbar kväll! 😀
puss puss