Byxshopping på Kappahl!


20130215-190703.jpg
Blev en liten tur in på Kappahl, och råkade få med mig två par byxor hem! Ops! 😉 Bilderna blev sådär, men byxorna är superläckra och ska fixa bättre imorgon när det är ljust! Nästa objektiv får helt klart bli ett fast som tar bättre bilder i dåligt ljus, har ni några tips är det välkomna! 😀

Det var iaf 100:- rabatt på alla jeans så sparade 200:- 😉 Älsklingen köpte också ett par, skitsnygga, ska försöka fånga den imorgon med. Har inte varit så mycket för Kappahl tidigare, har tyckt deras kläder har varit lite tantiga men denna gången hade det massa söta kläder faktiskt, blev medlem också så kommer nog bli lite kläder där också! 🙂

Men nu ska jag gå igenom bilderna från provturen med det nya objektivet, det var lite för mörkt men tror allt det blev några bra! 😉
Puss puss