Snart är det min tur!


enlitensstundtill

God eftermiddag/kväll kära läsare!

Idag har det blivit en hel del plugg, först i skolan där det blev så intensivt att mina få timmar sömn, pga riktigt obehagliga mardrömmar(gisslandrama med en skjutglad förövare, vad är det för fel på mitt huvud?!), verkligen inte räckte till och sista timmen var jag så slut i skallen att jag knappt fick ihop ett plus ett. Och nu på vägen hem har jag suttit och pulat med projektarbetet som vi ska börja med nästa vecka.

Men nu är snart min tågresa slut för idag, även om det nog kommer bli lite längre pga signalfel i Malmö, men det är nästan en piss i Nilen med tanke på de tre timmar det ändå är! 😉 Haha brukar inte vara så munter över förseningar men har ett paket som ligger och väntar på mig och har en underbar kväll framför mig, så jag kan helt enkelt inte hänga läpp! Snart är det min tur att få lite romantik! 😀 Har allt läst om det hela dagen, alls romantiska gullegull, det enda jag fick kvart i sex i morse var liksom en puss och tre små söta ord! Men nu ska det bli ändring på det! 😀

Våfflor till middag och mysa tillsammans hela kvällen i skenet av levande ljus står på menyn idag, få se om jag kan prova mitt nya objektiv också, men kanske liiite svårt i lägenheten! 😉
men det ska nog bli super iaf! Så snart är det min tur att lägga ut snutteduttiga gullegull-bilder! 😛
Puss puss