Alla hjärtans dag!


felt-with-heartGod morgon fina läsare!

Idag kommer bli en alldeles übersnutteduttig dag! Haha iaf här på bloggen och för min del om ca 13 timmar! Tycker alla hjärtans dag är en underbar dag, trots att man läst många som har klagat för att de får fira alla hjärtans dag ensam i brist på en pojk/flickvän, det tycker jag är fel, alla hjärtans dag är ju inte bara för att fira kärleken i en relation, det är lika mycket för att fira kärleken man känner för alla man tycker om! <3

När jag var yngre fick jag alltid en ask med gelehjärtan av min farmor på alla hjärtans dag och det var ju jag såklart superglad för, trots att jag jag inte hade någon pojkvän! Så i stället för att gnälla varför inte skriva ett litet kort till någon du tycker lite extra om, en vän eller släkting, eller slå på stort och ge dem en ask med gelehjärtan eller en blomma! Det är alltid uppskattat! 😀

Så önskar jag er alla en underbar alla hjärtans dag! 🙂
Love