Allt drar ut på tiden…


moi120213

God eftermiddag rara läsare! 🙂

Det blev sovmorgon istället för att gå upp halv sex som jag hade tänkt, skönt men fick inte mycket gjort! 😉 Sen blev det en heldag hos mamma, inte riktigt så det var tänkt men precis när jag skulle åka gick fölen genom staket och det blev ett väldans rabalder som tog en stund att re upp och när vi väl var klara var det ändå nästan dags att ta in hästarna så vi gjorde klart! 🙂

sigma-af70-3004-56dgnikon(116079)-Large

Beställde förresten ett objektiv idag, ett telezoom så jag kan få bättre bilder på lite avstånd kommer bli helt super i stallet och när vi är ute på utflykter! 🙂 Dock provade jag utan bildstabilisator, då mamma inte har det på sitt och ändå tar fantastiska bilder, får se om det var rätt val, för samma med bildstabilisator kostar 1600:- mer så håller alla tummar och tår! 😉

johnny-depp-chocolat

Men nu ska jag gå tillbaka till Chocolat(har ni inte sett den så gör det!!! Har sett den typ en miljon gånger) som jag tittar på och nätshoppa lite, får se vart samtidigt som jag tvättar… Återkommer med fynden sen! 😉
puss puss